Suntem o echipa de oameni profesionisti, cu vasta experienta si expertiza in domeniul instalatiilor termice, electrice, sistem de ventilatie, experienta castigata in cei peste 20 de ani de activitate continua.

Stefan Negoescu

Stefan Negoescu

Director General & Fondator

„Stim cat de pretios este timpul, atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi. In cei peste 20 de ani de activitate am acumulat experienta si resursele necesare pentru a eficientiza toate procesele, astfel incat reusim sa livram la timp si in bugetul propus proiecte de calitate, indiferent de amploarea lor.”

Sorin Mihai

Sorin Mihai

Director Tehnic & Fondator

„Cunoastem asteptarile clientului si incercam pe cat posibil, sa organizam timpul de lucru in functie de necesitatile acestuia, iar serviciile prestate sa poata genera satisfactia si multumirea ambelor parti.”

Catalin Istrate

„Thermoflux reprezinta pentru mine energie, vitalitate si reponsabilitate. Cu ajutorul companiei am descoperit cariera care mi se potriveste. Este un job cu foarte mare libertate de decizie care te ajuta sa te dezvolti profesional cat si personal. Fiecare proiect difera prin complexitate si localizare.”

Catalin Istrate
Aurel Pieptea

„La inceput eram in cautarea unui simplu job, apoi cu timpul a devenit un loc unde vin cu drag, cu dorinta si placerea de a lucra. Am descoperit un colectiv minunat si am avut ocazia de a ma dezvolta atat personal cat si profesional. Sunt fericit ca pot sa imi exprim competentele atunci cand am de finalizat diferite proiecte.”

Aurel Pieptea
Vasile Lazar

„La Thermoflux am gasit locul de munca unde nu lucrez, ci vin sa ma descopar si sa invat. Provocarea unui nou proiect a fost motivul pentru care am inceput proiectul meu in companie, dar colectivul m-a convins ca aici este locul meu.”

Vasile Lazar
Catalin Istrate

Catalin Istrate

Departament Aprovizionare

Lucreaza la Thermoflux din 2003 si se ocupa de relatiile cu furnizorii. Urmareste permanent tendintele pietei si alege furnizorii care se pliaza pe nevoile clientilor.

Laura Caisin

Laura Caisin

Resurse Umane

Din 2015 la Thermoflux. Intocmeste actele necesare personalului, respectand cu strictele legislatia in vigoare.

Vasile Lazar

Vasile Lazar

Departament Tehnic

Din 2015 la Thermoflux. Coordoneaza si supervizeaza activitatea din santier a subantreprenorilor.

Aurel Pieptea

Aurel Pieptea

Departament Tehnic

La Thermoflux din 2018. Se ocupa de coordonarea lucrarilor, verificarea etapelor de executie cat si a calitatii acestora.

Echipa Thermoflux