CINE SUNTEM NOI?

Suntem o companie care ofera servicii premium in domeniul instalatiilor civile si industriale – termice, electrice, sanitare si de ventilatie. Si facem asta de peste 20 de ani. Cu pasiune.

CINE SUNTEM NOI?

Suntem o companie care ofera servicii premium in domeniul instalatiilor civile si industriale – termice, electrice, sanitare si de ventilatie. Si facem asta de peste 20 de ani. Cu pasiune.

Thermoflux este o companie care s-a nascut in 1998. Suntem o firma cu capital privat, 100% romanesc. Cu timpul ne-am marit echipa, ne-am calibrat obiectivele, iar azi oferim servicii premium in domeniul instalatiilor civile si industriale – termice, electrice, sanitare si de ventilatie.

Compania Thermoflux are angajati permanenti cu o medie de varsta de aproximativ 35 ani. Am ales sa lucram cu oameni ancorati in tot ce inseamna inovatie tehnologica pentru ca executia lucrarilor sa se desfasoare in cele mai bune conditii de calitate, rapiditate si seriozitate.

Suntem permanent conectati la trenduri si oferim solutii care sa satisfaca dorintele oricarui client sau exigentele oricarui proiect.

Oamenii pe care i-am recrutat si alaturi de care ne-am impus standardele de excelenta au o gandire adaptata la cele mai mari exigente si inteleg ca fac parte dintr-un sistem dinamic.

Executia instalatiilor s-a realizat, in decursul timpului, cu materiale si echipamente moderne, pentru o oferi un grad ridicat de eficienta si fiabilitate. La inceputul anului 2003, Thermoflux a deschis si un show-room, un loc in care clientii pot obtine consultanta adaptata nevoilor lor.

In cadrul show-room-ului clientii se pot documenta detaliat cu privire la toate serviciile pe care le oferim in prezent: instalatii electrice civile si industriale, instalatii climatizare civile si industriale, instalatii sanitare civile si industriale si multe altele.

Proiecte reprezentative – executate ca antreprenor general sau subantreprenor de specialitate

Inginer dand indicatii pe santier
  • CLADIRE MONUMENT ISTORIC – LICEUL IOANID | Realizarea instalatiilor de climatizare, electrice, sanitare, la standarde inalte.

  • VIVENDA RESIDENCIAS – HERCESA | Lucrare reprezentativa pentru activitatea noastra, intr-o continua dezvoltare.

  • THE MANSION BOUTIQUE HOTEL | Realizarea instalatiilor de climatizare, electrice, sanitare, cu materiale de cea mai buna calitate.
  • PROIECT PRIVAT VOLUNTARI | Executie instalatii generale: piscine, sanitare, termice, electrice, climatizare.

CE-TI PUTEM OFERI

Gestionam toate etapele atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, de ventilatie, de la prezentarea documentatiei tehnice care contine cerintele legate de materiale si durata de lucru pana la implementare, realizare si testare.

Echipa Thermoflux prin angajatii sai garanteaza serviciile prevazute in contract, cu profesionalismul si promptitudinea angajamentului asumat, la standardele si performantele prevazute.

PARTENERII NOSTRI

Urmarind in mod constant imbunatatirea atitudinii fata de piata, respectiv utilizatorul final, s-a ajuns la colaborarea cu firme de renume in domeniul constructiilor si instalatiilor civile si industriale, precum si cu importatori recunoscuti de echipamente H.V.A.C.

PROMISIUNILE NOASTRE

Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic pentru echipa noastra. Daca este important pentru tine, este important si pentru noi!